Aquí trobaràs les últimes notícies de Roselló & Camps.

 

Notícies

Casos clínics

ENTREVISTA A...

Nova àrea d'Odontologia oncològica

Els tractaments oncològics deixen petjada en l'organisme, i la boca no és una excepció. Abans, durant i després d'aquests tractaments, podem ajudar-te a mantenir la salut i l'estètica de la teva boca. Descobreix l'odontologia oncològica, la nova àrea de servei liderada pel doctor Àlvar Roselló. Ara més que mai, cuidar-te és el primer.

El Dr. Xavier Roselló dirigeix 
un màster en 
Implantologia 
Oral Avançada

Aquesta oferta formativa s'orienta a proporcionar al professional competències en l'àmbit del diagnòstic, 

planificació i realització dels diferents procediments de la implantologia i, en definitiva, a actualitzar i millorar les competències professionals en el manteniment d'una correcta salut bucodental.

Aposta per les tècniques regeneratives

L'estudi exhaustiu dels factors de creixement i del seu origen en les plaquetes ha permès que el propi individu desenvolupi una substància concentrada de plaquetes, perfecta per regenerar els teixits tant de les genives com dels ossos.

Conveni amb centre mèdic

Estem sempre pendents de millorar els nostres serveis i facilitar els processos de tractaments als nostres pacients. Amb apuesta intenció, hem obert un conveni amb el Centre Mèdic Dr. Klein de Cardedeu per facilitar les extraccions de sang que s’hagin de fer.

  • Fractura incisiu

  • Blanquejament dental

Tel. 93 846 24 52 - 93 845 41 14 - 609 307 274

Avinguda del Rei en Jaume, 213  •  08440 Cardedeu  •  Barcelona

Idioma:

CAT

ESP

MEDICINA BUCAL

INICI

TRACTAMENTS

EQUIP

INSTAL·LACIONS

CASOS&COSES