Tel. 93 846 24 52 - 93 845 41 14 - 609 307 274

Avinguda del Rei en Jaume, 213  •  08440 Cardedeu  •  Barcelona

Idioma:

CAT

ESP

MEDICINA BUCAL

INICI

TRACTAMENTS

EQUIP

INSTAL·LACIONS

CASOS&COSES

Què és la medicina bucal?

La medicina bucal és una disciplina clínica que s'ocupa del diagnòstic i tractament mèdic de les malalties i alteracions que es produeixen a la boca, als maxil·lars i a les glàndules salivals, així com del dolor orofacial i de la patologia temporomandibular.

 

La teva boca diu molt de tu.

Al costat del nas, la boca és la principal porta d'entrada a l'organisme. La boca és una via d'accés formada per diverses estructures: els llavis, la llengua, les dents, les genives, les glàndules salivals, el paladar, les amígdales palatines, el sòl de boca i la mucosa dels queixos.
 
Més enllà dels problemes amb dents i genives, que són els que habitualment ens fan visitar al dentista, la boca pot allotjar diferents lesions i malalties.

 

Aquests trastorns poden ser de tipus primari o local (el seu origen és la boca), però també poden ser secundaris i indicar l'existència d'alteracions de salut generals que repercuteixen en la boca, com per exemple diabetis, pèrdua de massa òssia, mala nutrició o malalties cardíaques i renals.

Mal alè, boca seca o problemes de genives poden ser signes d'altres malalties, que la medicina bucal ajuda a detectar i tractar a temps.

  • Per què és important la medicina bucal?

    Davant aquest tipus de manifestacions, és evident que un dentista, i més concretament un especialista en medicina bucal de Roselló & Camps, pot ser un responsable decisiu en la cura de la teva salut.

  • + info

    Davant aquest tipus de manifestacions, és evident que un dentista, i més concretament un especialista en medicina bucal de Roselló & Camps, pot ser un responsable decisiu en la cura de la teva salut.

    La medicina oral o bucal s'ocupa de les malalties orals no específicament dentàries, així com d'aquelles malalties mèdiques que tenen repercussió en la cavitat bucal. Mitjançant l'exploració clínica de la cavitat oral, els odontoestomatòlegs poden ser els primers a diagnosticar una malaltia. És la disciplina odontològica més mèdica.

Revisió mèdica bucodental:
revisem la teva boca, cuidem la teva salut.

 

La revisió mèdica bucodental de Roselló & Camps és el primer pas per cuidar la teva boca i la teva salut.

 

És gratuït * i sense compromís

* Exceptuant les proves radiològiques necessàries per al correcte diagnòstic.

Com reservo la
meva revisió mèdica bucodental?

 

Tens 2 maneres de fer-ho:

1. Trucant al nostre telèfon per demanar dia i hora.

Tel. 93 846 24 52 - 93 845 41 14

609 307 274

2. Emplenant el FORMULARI
de sol·licitud de cita, ens posarem en contacte amb tu.